همایش کشوری بهورز 1396

انتخاب مربی وکاردان نمونه کشوری و بهورز نمونه استانی از مرکز بهداشت شماره یک:

همایش کشوری بهورزان و مربیان نمونه امروز 96/12/15 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مجتمع سپید دانشگاه با حضور تعدادی از مسئولین وزارت بهداشت برگزار گردید.

وزیر بهداشت در پیامی ویژه این همایش خاطر نشان نمودند که خدمات بهورزی مدت 45 سال است که در کشورما رسمیت یافته است ولی هم اکنون تعریف بهورز و خدمات مورد انتظار از ایشان در دانشگاههای مختلف متفاوت می باشد که این بایستی در کل کشور یکسان سازی شود.وزیر بهداشت ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) وسال نو عنوان نمودند تلاش می کنیم که مشکلات بهورزان به تدریج حل شود.

دکتر رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت که در این مراسم حضور داشتند تأکید نمودند وظیفه بهورز مدیریت سلامت است نه درمان.

خانم باطنی مربی مرکز آموزش بهورزی امام رضا(ع) ، آقای خوشبخت کاردان مرکز خدمات جامع سلامت روستائی هاشمی نژاد به ترتیب بعنوان مربی و کاردان نمونه کشوری از مرکز بهداشت شماره یک در این مراسم معرفی گردیدند.

از بین بهورزان مرکز بهداشت شماره یک خانم جوشنی به عنوان بهورز نمونه استانی برگزیده شدند.