اطلاع رسانی کارکنان

چک لیست پایش عمومی

دستورالعمل سئوالات چک لیست پایش عمومی

دستورالعمل پیشگیری و درمان بیماران مبتلا به وبا

کلیه کارکنان دانشگاه اعم از رسمی،رسمی-آزمایشی،پیمانی،تبصره جهت صدور کارت شناسایی بایستی به سامانه تکمیل اطلاعات پرسنلی مراجعه و اطلاعات خود را تکمیل نمایند. برای ورود به سامانه کلیک نمائید.

مسابقه عفاف و حجاب

مهلت انجام نیازسنجی آموزشی سال 1397 تا 97/3/5 می باشد. لیست الویت های هر واحد در قسمت آموزش کارکنان بخش اخبار و اطلاعیه ها بارگذاری شده است.

کلیه هکاران بایستی اطلاعات خود را در سامانه تربیت بدنی دانشگاه ثبت نمایند. برای ورود به سامانه کلیک نمائید.

بخشنامه گهرباران 1397

مسابقه کتابخوانی (( فاطمه فاطمه است))

اطلاعیه تربیت بدنی در خصوص کلاس های یوگا و پیلاتس

نحوه دسترسی به کتاب راهنمای خود مراقبتی در ناخوشی های جزئی

لازم به ذکر است لینک کتاب راهنمای خودمراقبتی در ناخوشی های جزئی در صفحه اول سایت قسمت مراجعین نیز بارگذاری شده است.

به مناسبت روز دختر وهفته کرامت کمیته امور ورزشی دانشگاه مسابقه ورزشی مادر و دختر را در روز پنج شنبه 97/4/28 ساعت 16:30 الی 18:30 در سالن ورزشی پردیس برگزار می نماید.جهت اطلاع از شرایط شرکت در مسابق اینجا کلیک نمائید.

دستورالعمل مدیریت و بهینه سازی مصرف آب - وزارت بهداشت و درمان

اطلاع رسانی خدمات روانپزشکی